Het Complete Online Hypnose Afslank Programma met de Virtuele Maagband

Zodat je...

Beveiligde verkooppagina:

Factuurgegevens

Jouw bestelling

Product Subtotaal
Hypnose programma Slank en Gezond zonder Dieet online  × 1 97.00
Subtotaal 97.00
Totaal 97.00
  • Selecteer je bank

Ik vond het programma fijn en afwisselend. Het was net of Yvonne mij persoonlijk begeleidde. Door de Hypnose sessies is er veel veranderd diep van binnen. Ik heb meer zelfvertrouwen, ben rustiger, veel bewuster en voel me nu slank en gezond. Ik ben 12 kilo lichter en het kost mij geen moeite om mijn nieuwe levensstijl voort te zetten.
Lara
Verpleegster
Na enige twijfel en overleg met Yvonne had ik de keuze: of een echte maagband of een virtuele. Mijn gezondheid stond op het spel, zo dik was ik. Ik vond hypnose eng en vreemd maar ik ben toch uit mijn comfortzone gegaan en heb het hele programma gevolgd. En het is eigenlijk gewoon leuk om te doen. Dit is het resultaat: al 20 kilo kwijt en ik voel me zo veel beter en in controle over mijn eetgedrag. Bedankt Yvonne, mijn leven is veranderd.
Tessa
Reisleidster
Loading...

Processing Order...

Please wait while we process your payment...

Please wait while we redirect you...