Hypnose Mindset Boosts voor een slanke en gezonde mindset

Zodat je...

hypnose mindset boosts sessies

Beveiligde verkooppagina:

Factuurgegevens

Ja ik wil mijn grenzen aangeven met een extra Hypnose sessie voor 7 euro

Jouw bestelling

Product Subtotaal
Hypnose Mindset Boosts voor een slanke en gezonde mindset  × 1 27.00
Subtotaal 27.00
Totaal 27.00
  • Selecteer je bank

Bij de eerste sessie voelde ik de pijn in mijn lichaam van mijn negatieve zelfbeeld. Ik wist alleen niet dat het zo erg was. Ik moest daar doorheen om me vrij te maken van die beperkende gedachten die mij tegenhielden om slank en mooi te worden. Daarvoor was de derde sessie heel fijn om te doen. Langzaam pelde ik mijzelf letterlijk en figuurlijk af. Het heeft mij heel veel gebracht Yvonne.
Elena
Elena
Studente
Ik ben begonnen met de 4 mindset boost sessies. Eerst vond ik het lastig om mij te ontspannen. Opeens was ik daardoor heen en gaf ik mij over en kon ik ook loslaten. Ik heb zoveel los gelaten in deze sessies. Ik wist niet dat ik zoveel spanning vasthield. Dit smaakte naar zoveel meer en ondertussen ben ik bezig met het complete Hypnose online programma met de Virtuele Maagband. Ik ben al 8 kilo kwijt!
Franceska
Franseska
Management
Loading...

Processing Order...

Please wait while we process your payment...

Please wait while we redirect you...